06 21 93 67 70   •   info@atmozmedia.com

Ons Simpel.

Jarenlange ervaring in ontelbare set-ups

Ons Simpel.

Welkom bij Atmoz Media. Wij zijn een eigenzinnig videoproductieonderneming, met een scherp oog voor oplossingen rondom communicatievraagstukken. Naast het denken en ontwikkelen, produceren wij dit vanuit eigen huis. Atmoz Media is gespecialiseerd in de productie van aftermovies, livestreams en bedrijfsfilms. Wij streven naar het beste product voor het aller scherpste tarief. 

Jarenlange ervaring in ontelbare set-ups

Mylan Wijnen2

Mylan Wijnen

Producent

Bart van der Neut

      Meewerkend voorman

Amber Hartman

Backoffice

Beeld & geluid in combinatie met sociale media zijn niet meer weg te denken uit online marketing. Echter zijn er veel manieren om uw publiek een boodschap te vertellen. De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Wij denken graag met u mee.

 

Bij Atmoz Media vinden we dat multi-media makkelijker ingezet moet kunnen worden. Door gebruik te maken van eenvoudige mediatoepassingen en duurzame secundaire bedrijfsmiddelen creëren we passende producties voor elke economische sector. Echter blijft het altijd maatwerk. Gebonden aan een bepaald budget? Dan bent u bij Atmoz Media aan het goede adres. Klanttevredenheid is bij ons heilig, wij streven naar het beste product voor het scherpste tarief.

Meer over:

Waar staan wij voor?

onze waardes

Voor wie werken wij?

enkele klanten